Månedlige arkiver: mai 2015

Høy hæl pumps mote

Markedet tilbyr et bredt utvalg av kvinners høye hæler for å hengi seg til, men når du føler at klimakset er nådd, ruller ut en ny linje av design. Dermed vil du aldri komme til det punktet hvor du eier for mange par sko, som hver og en er laget for et bestemt formål.

Gjennom årene har kvinner verdsatt høyhælte sko som det er sett på som den perfekte etappe ekstrautstyr. I tillegg legger høyhælte sko mer fleksjon til kalvene gjør bena ser passe. Som et resultat av dette, kvinner som en gang foretrukne jeans og snickers nå foretrekker å rocke et par høye hæler på anledningen til å øke deres selvtillit.

Høye hæler
La oss utforske høye hæler og pumps under forskjellige kategorier. Pumper er en veldig populær stil av damer sko og er ganske vanskelig å definere. I sin grunnleggende form, de har en lukket tilbake, en lav front som er nærmere til tå og en sømløs vamp uten bånd, spenner eller blonder. Imidlertid er det ikke uvanlig å finne forbedrede pumper av t-stropper eller ankel stropp.

Sling Tilbake pumper

Denne pumpen går utover gjennomsnittet med hensyn til sine sexy funksjoner. Disse inkluderer en 4,5 inches hæl, åpne tær, tykk plattform med en slynge tilbake styling. I tillegg til disse, de er laget med en skreddersydd vamp stropper. Disse hælene er laget for å snu hoder uansett hvor du bruker dem. Det er tilgjengelig i en rekke farger.

Spiss tå pumper

Dette er de mest grunnleggende pumpene på vår liste. De er meget stabil, egnet for moderne kvinnen. I sin grunnleggende form, de har lave hæler, ca 2 inches, noe som gjør dem til et egnet alternativ for noen dame som ikke ønsker å bruke høye hæler. Den spisse tåen styling gir dem et unikt utseende, noe som gjør dem enda mer attraktive.

Rund tå pumper

Dette er veldig vanlig og trendy. De kommer i forskjellige farger og attraktive utskrifter. De har 4,5 tommer hæler og 0,75 inches skjulte plattformer. Disse gjør dem ikke så høyt som de ser ut. Deres silhuetten har ren sex appeal, glamour og stil.

Stiletthæler

Dette er den høyeste typer av hæler, opp til 8 inches i noen tilfeller. Som et resultat av deres tynn base, kan de være svært vanskelig å gå i. Høy kvalitet de er laget av lær overdel, kombinert med polstret innleggssåler. Disse er laget for å dempe ballene av føttene. Du foretrekker kanskje stiletthæler med tykke corned hæler som de gir bedre stabilitet.

Når du velger hæler, må du sørge for at de passer. Bruk dem, gå rundt i butikken gjør at du er komfortabel i dem. For damer med mindre føtter, kan du finne stiletthæler ganske ubehagelig som et resultat av vippevinkelen og kraft på ballen av foten din. For hæler som er høyere enn 2 inches, ikke bruke for mye tid på føttene mens iført dem. Det anbefales at du har et par sko med kortere hæler for å veksle med de høyere hvis ubehaget blir uutholdelig.