Filmen anmeldelse: Warm Bodies

Warm Bodies

Hvis vampyr / romantikk filmer som er laget for tenåringsjenter og zombie / skrekk filmer er laget for tenårings gutta, så Warm Bodies er crossover filmen. Ja, Warm Bodies, den Zombieland-stil horror / kjærlighetshistorie av manusforfatter / regissør Jonathan Levine. Dette er Levine sin oppfølger til hans 2011 kreft dramedy og kritisk hit 50/50, men det er en helt annen film, og ganske grei for hva den prøver å gjøre.

Jeg gikk for å se det med en venn på en tirsdag ettermiddag. Det er nok å si, teater var nesten tom, bortsett fra et ungt par sitter direkte i midten. Fra åpningsscenen i Warm Bodies, jeg må innrømme jeg ble litt irritert av filmens altfor sarkastisk stil av humor. Det er bare ikke min greie. Men en dame i teater syntes å nyte det. Så det er det.

Det er ikke å si at filmen ikke er godt gjort; Det er. Spesielt i sin retning og kino. I begynnelsen følte jeg at noen av logikken bak karakterens valg og hva de var i stand til å gjøre i denne zombie-infisert post-apokalyptisk verden banet vei for noen «yeah right» øyeblikk. Da jeg stoppet og innså jeg ser en film om mennesker som lever i en zombie-infisert post-apokalyptisk verden. Suspendere alle vantro, sjekk.

Filmen følger en 20-noe zombie heter R (Nicholas Hoult). Han tilbringer dagene vandrende rundt en flyplass, «bodde» av andre zombier. Han har tanker, også. Sammenhengende seg. Og vi kommer til å høre dem alle gjennom fortellerstemme, som er der mesteparten av sarkasme kommer fra.

På den andre enden av spekteret, møter vi apokalypse-overlevende Julie (Teresa Palmer). Sendt på et scavenging oppdrag med hennes venner og noen få våpen, satte de ut for å samle opp ulike forsyninger å bringe hjem til den tungt bevoktede byen der hun bor, drevet av hennes nøktern militær far (John Malkovich). Dessverre for dem, løper de inn i en gruppe av zombier, inkludert R.

Fra nå av, forandrer filmen til noe helt annet. Når R ender opp med å falle i kjærlighet med Julie og lagre henne fra hans zombie venner, bringer han henne tilbake til sin pad, satt opp pent i en forlatt flyet. Over tid hun begynner å se at han ikke er som andre zombier; han ikke ønsker å drepe henne. Glem alt du visste om zombier, sjekk.

Selvfølgelig, jeg la ut noen store plot twists. På den tiden, kan disse vendinger virke urimelig og latterlig, men gitt det endelige målet av filmen, vil du se at de faktisk gir mening. Dette er mer en munter eventyr enn en grusom zombie-flick.

Alt i alt er dette quirky, undead love-story en meget interessant ta på zombier. Selv om sjangeren ikke trenger en makeover helt ennå, det fikk en med Warm Bodies, og ender opp med å bli mye bedre enn forventet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>