Hvordan ser flott uten sminke

Jeg har lagt merke til at flere og flere kvinner bruker sminke i disse dager. En gang så jeg en dum amerikansk reality show kalt The Bachelor og tro det eller ei, det var en deltager i showet som hadde henne sminke på, selv når hun gikk til sengs! Ikke rart skjønnhetsindustrien fortsetter å trives.

Uansett, mens makeup gjør hjelpe oss kvinner (og noen ganger menn) for å hente ut og forbedre noen av våre funksjoner, noen ganger er det bra for oss å la huden vår å puste og også å la våre mest naturlige utseende selv glans. Hvis vi bruke sminke 5 dager i uken for å jobbe, hvorfor skulle vi ønsker å ha den samme mengden sminke igjen i helgene når vi har våre venner eller familie med oss ​​hjemme? For å se flott ut uten sminke, er det noen grunnleggende ting vi bør være klar over ..

Flott uten sminke

.SØVN

Å få nok søvn er helt avgjørende å se din beste i morgen. Jeg er sikker på at vi har alle opplevd å gå ut sent og deretter våkne opp veldig tidlig neste dag for arbeid – bare for å se virkelig, virkelig forferdelig. Hva skulle vi gjøre i en slik situasjon? Sleng på tonnevis med sminke på ansiktene våre, slik at vi ville se minst presentabel selvfølgelig! Vel, det sier mye om viktigheten av en god natts søvn. Hvis vi får nok søvn, vil vi våkne opp med et friskt ansikt, altså. ingen puffy øyne, ingen øye poser, ingen dehydrert hud og ingen lei ser ansikt. Med et friskt ansikt, kan vi gå noe sted uten sminke og fortsatt ser flott!

SMILE

Jeg elsker det når folk er raus med sine smil. Når man smiler, umiddelbart lyser det opp hele ansiktet – og hele rommet. Du trenger ikke noe sminke når du bærer et smil på ansiktet ditt.

PERSONLIG HYGIENE

Jeg tror dette er en selvfølge. Ingen kunne muligens se bra ut naken-møtt når de ikke tar vare på egen hygiene. Selv de som bruker sminke må ha rent personlig hygiene. Personlig hygiene inkluderer å ha rent hår, rene negler, rene tenner, rene klær, frisk pust og vel … det betyr vanligvis en ren deg!

STILLING

Stå høyt og stolt. Selv om dette kanskje ikke har noe direkte å gjøre med ansiktet ditt, gjør din holdning en stor forskjell på hvordan du ser ut. Sammenligne to personer som er uten sminke: en som slouches og en som står (eller sitter) rett. Hvem av dem vil forlate et bedre inntrykk? Alt er likt, ville slouchy man kommer over som noen som synes uflidd, mens den stolte man skulle komme over som noen som tar vare på seg selv og dermed ser bedre.

SELVTILLIT

Ja, er tillit alt. Hvis du får nok søvn, du smiler, har du en god personlig hygiene, og du holde din holdning rett, men du mangler i tillit … så vil det vise. Som kvinner i dag bruker sminke så ofte, ville mange av dem føler seg ganske naken og sårbar når de blir fratatt sine makeup. Plutselig deres tillit nivå ville gå ned, og de ville føle seg veldig selvbevisst om å bli sett bare-faced. Derfor blir trygg og komfortabel i din egen hud er avgjørende for å se bra ut uten sminke fordi du vet sminke eller ikke – er du fortsatt deg og du er stolt av å være deg! Og husk – sann skjønnhet er innenfra ..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>