Fem tipsene av velge festkjoler

Våren er den tiden på året da mange av oss satt om å oppdatere våre garderober for den nye sesongen. Hvis din garderobe oppdateringen inneholder noen nye festkjoler, ønsker vi å bidra til at du gjør ting riktig. Vi ønsker å sørge for at du alltid er rammet av partiet uansett antrekket valg du gjør for kvelden.

A-formet/Prinsesse Høy Hals Kort slep Tyll Kjole med Perler

For dette formål, her er fem tips for å velge festkjoler denne våren:

1. Ta hensyn til Andel

Hver enkelt har sin egen unike kroppsform som krever spesiell oppmerksomhet. Så ta hensyn til dine egne proporsjoner når du velger kroppen kjoler. For eksempel bør en kvinne med en mindre ramme unngå store kjoler med store mengder av ekstramaterialet. Av samme grunn, større kvinner må være veldig forsiktig med minimalistiske kjoler.

2. Skjul Undertøy

Vi vet at det har blitt ganske tingen å la undertøy å kikke igjennom disse dagene, men du er ikke å kjøpe en hverdagskjole til en billig klesbutikk; du kjøper en kjole som vil sette tonen for kvelden ute på byen. Sørg for at kjolene du velger vil være tilstrekkelig til å dekke undertøy helt. Hvis det er nødvendig, kan du kjøpe spesielle undertøy for en bestemt kjole du virkelig elsker.

3. Butikk med vennene dine

Er det noe verre enn å komme fram til en fest bare for å finne en venn iført den samme kjolen, eller en lignende? Du kan unngå at ved å handle for partiet kjoler med dine venner. Selv om du kjøper kjoler på nettet, shopping med venner nesten garantere at du aldri vil duplisere.

4. Sjekk alltid etiketter

Det er en selvfølge at partiet kjoler vil kreve litt ekstra omsorg i form av vasking, tørking og pressing. Det er viktig å alltid sjekke etikettene for å finne ut nøyaktig hvor mye omsorg en gitt kjole vil kreve. Enhver kjole som ser ut til å være litt for høy vedlikehold kan være en til å gå ut alene.

A-formet/Prinsesse Sweetheart Kort/Mini Organza Cocktailkjole med BroderiSe mer

5. Ha i tankene dine Tilbehør

Når det kommer til tilbehør, festkjoler er ikke like fleksibel som jumpsuits. Så før du kjøper, vurdere hva tilbehør du allerede har en gå med en spesiell kjole. Hvis du har noe tilgjengelig, er du villig til å kjøpe tilbehør til å gå med det?

Når datoen for første partiet kommer, og du er klar til å ta på deg den nye partiet kjolen du nettopp har kjøpt, må du huske noen flere tips som virkelig kan gjøre deg se. Først og fremst, strever for fokus. Med andre ord, velg en del av antrekket ditt til å være i sentrum av oppmerksomheten. Bruk alt annet, inkludert tilbehør, smykker og så videre for å bringe oppmerksomhet til det sentrale punktet.

Til slutt, glem om den hatten med mindre partiet er å være utendørs i solskinn. Ingenting trekker oppmerksomheten bort fra en kjole helt som en lue. Tross alt, har du ikke sette all den tid og penger på din nye festkjoler bare for å ha det spille andrefiolin til hodeplagg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>